Elida og Louises favorityoutubere

Macbarbie07 - Bethany Mota

Elida og Louises favorityoutubere

Torsdag 14. november 2013 kl: 14:00 af: Elida Silajdzic og Louise Lillian Jensen

Print venlig side!  

Beauty, Gaming, Humor og pranks! Youtube har det hele.

Youtube er en webside, hvor alle kan dele deres egne videoer med omverdenen. Videoerne kan kommenteres, likes, deles og dislikes af alle.

Youtube blev for første gang lanceret i år 2005 i december måned af tre mænd, Steve Chen, Chad Hurley og Jawed Karim. Youtube var originalt engelsk, men har efterhånden spredt sig ud til forskellige sprog. I år 2006 købte Google Youtube for 1,65 milliarder

Vi er to veninder, som elsker sjov og bruger en del tid på Youtube i vores hverdag. Vi kan begge lide næsten de samme Youtubere og snakker indbyrdes om, hvad vi har set, og hvad vi kan lide i de videoer, vi ser. Vores begges favorit er brugeren ”macbarbie07”, fordi hun giver os gode råd, og hun laver anmeldelser på produkter, som vi så selv måske køber.

Der er flere kategorier indenfor youtubevideorne. Der er blandt andet Beauty, hvor brugeren ”macbarbie07” ligger som top 65 på mest abonneret med 3,6 millioner abonnementer. Brugeren er ejet af Bethany Mota fra USA, Californien, som jævnligt lægger videoer op på youtube, der omhandler alt indenfor kosmetik.

Når du klikker ind på hendes bruger, vil du se videoer fra alt til tøj, mode, makeup, hår og sundhed. Vi kan begge to rigtig godt lide macbarbie07’s videoer. Lige så snart vi ser en ny video er blevet lagt op, skynder vi os ind for at se den! Macbarbie07 er interessant, fordi hun tager sig god tid med at redigere hendes videoer, gøre dem spændende med en masse effekter, farver og musik. Hun har masser af gode tips til pigeverdenen, og man kan få en masse inspiration fra hende, og så er hun da også super sød!En anden kategori er Gaming, hvor den Youtubeberømte ”PewDiePie” ligger på anden pladsen af mest abonnerede, hvor han har 15 millioner. abonnementer. Han er opvokset i Sverige og bor vist nok i LA lige for øjeblikket sammen med sin italienske kæreste, der også er en del af Youtube med hendes kanal ”CutiePie”.

Hver dag up loader han en ny video, hvor han har filmet sig selv sidde og spille, mens han kommenterer spillet. Han laver også en video hver fredag, hvor han enten åbner pakker, som alle hans abonnementer har sendt til ham ellers laver han vlogs for at snakke med hans fans. Louise elsker at se hans video’er, da han får hende til at grine og han fjoller rundt uden at tænke på at andre måske dømmer ham. Hans humor, mener vi, også er en stor del af grunden til, at han har mange seere og abonnementer.Størstedelen af os teenagere elsker humor, vi elsker noget, vi kan grine af, og noget, som kan få os i godt humør. Brugeren ”Nigahiga” fra Youtube, som engang har været nummer 1 laver sketches og sjov med ting, som andre ikke gør. Lige for tiden ligger han som numer 9 på listen over top 100 mest abonnerede Youtubere med 10,6 millioner. abonnenter. Han har intet imod at fortælle, at han har ADHD, og at det påvirker nogle af hans videoer.

Overall er han en fantastisk sjov Youtuber, og man går glip af noget, hvis man ikke har set bare en af hans videoer. Vi kan begge godt lide ham, fordi han er anderledes og kan snakke hurtigt. Han lader ikke sit ADHD styre sit liv, og han kan få os til at grine.En anden bruger på youtube indenfor humor, som er lidt anderledes, men mindst ligeså sjov, er ”prankvsprank”. Det er et kærestepar, der laver pranks på hinanden med skjult kamera, hvor de filmer hinandens reaktioner. Det, vi elsker ved dem, er, at vi aldrig ved, hvad de nu kan finde på af nye ting. Deres reaktioner er altid helt vildt sjove! Men det vi ellers også kan lide ved dem, er, at lige meget hvor slemme deres pranks er på
hinanden, så bliver de altid gode venner igen! De ligger som nr. 55 på mest abonnerede med 4 millioner abonnementer.Youtube er en webside, hvor alle kan dele deres egne videoer med omverdenen. Videoerne kan kommenteres, likes, deles og dislikes af alle.

Youtube blev for første gang lanceret i år 2005 i december måned af tre mænd, Steve Chen, Chad Hurley og Jawed Karim. Youtube var originalt engelsk, men har efterhånden spredt sig ud til forskellige sprog. I år 2006 købte Google Youtube for 1,65 milliarder

UNGKANT DÆKKER UNGDOMSLIVET PÅ BORNHOLM.

DET ER DIT LOKALE UNIVERS, HVOR DU FORTÆLLER, HVAD DER SKER I DIT LIV DER, HVOR DU BOR.

DEL DINE TANKER, TEKSTER OG FOTOS HER 


Det sker

DENNE UGE

Tags

 youtube   sjov   humor   beauty   hår   makeup   tøj   spil   gaming   pc